Radiodata.nl

Uw bron voor radiosyndicatieprogramma's

The Oldies Project

Oldies zijn er in vele maten en soorten; bekend en onbekend. Maar maakt nu onbekend onbemind? Nee zeer zeker niet, in The Oldies Project zijn we juist op zoek naar die onbekende nummers uit de jaren 50, 60 en begin 70. Daardoor zijn we ook dagelijks op zoek naar die verborgen juweeltjes uit die roemruchte jaren. Toen de rock 'n roll nog maar net in zijn kinderschoenen stond had men volgens mij al het gevoel; hier wordt muziekhistorie geschreven.

In de jaren zestig had je Liverpool als popstad nummer 1, in Nederland was dit Den Haag. Vrijwel elke straat en hoek kende wel zijn eigen beat groep. Slechts enkele wisten door te dringen tot de buiten de stadsgrenzen, voor de overige bandjes bleef het slecht lokale bekendheid. Muziek was een passie, gerelateerd aan de tijd. In het psychedelische tijdperk was er muziek te horen die gedrenkt was in lsd, en dientengevolge ook soms moeilijk te volgen was. Destijds is de basis gelegd ook voor de hedendaagse muziek. Omdat er destijds zoveel bandjes en groepjes waren, is de bodem van de put nog lang niet in zicht.

The Oldies project is een programma dat zich richt op de onbekende muziek uit die roemruchte jaren 50, 60 en begin 70.

Programmadetails
Programmanaam The Oldies Project
Aantal uur 1
Frequentie Wekelijks
Uploaddag Dinsdag
Demo beluisteren
Van dit programma is nog geen demo beschikbaar
Reacties over dit programma
Mooi programma, welkome aanvulling op onze programmering
Download aanvragen

Wilt u dit programma in de programmering van uw omroep opnemen? Vul dan onderstaand formulier in

Na invullen en validatie van uw gegevens ontvangt u binnen enkele dagen instructies en ftp gegevens om dit programma te downloaden